Sergei Terehhov asub Nõmme Kalju spordidirektori kohale

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sergei Terehhov on pidanud Eesti koondise särgis 94 kohtumist.
Sergei Terehhov on pidanud Eesti koondise särgis 94 kohtumist. Foto: Toomas Huik
Eesti rahvuskoondises 94 kohtumist pidanud Sergei Terehhovist sai Nõmme Kalju spordidirektor. Lõppenud hooajal Kaljus mängija ja abitreenerina tegutsenud vanameister korraldab nüüdsest klubi sportlikku ja tehnilist poolt.

Eelkõige hindab klubi Terehhovi juures tema rahvusvahelist kogemust, mis muudab klubi struktuurilise poole ülesehitust ja veelgi professionaalsemaks muutuvat suhtlust klubi erinevate tasandite vahel.

«Olen Nõmme Kaljus mänginud aasta ja näinud seestpoolt asju. See on andnud mulle hea kogemuse, mida soovin nüüd rakendada. Minu eesmärk on arendada klubi struktuuri ja luua profialustel toimiv ülesehitus,» kommentaaris Terehhov. «Usun, et leiame oskajad inimesed kõikidele kohtadele, likvideerime puudujäägid ja proovime vältida vigu, mis varem tehtud. Kindel on see, et muutume palju professionaalsemaks oma töökorralduses.»
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles