USA meedia: Tiger Woodsi naine tahab lahutust

Inna-Katrin Hein
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Elin Nordegren ja Tiger Woods
Elin Nordegren ja Tiger Woods Foto: AP / Scanpix

Skandaal tippgolfar Tiger Woodsi ümber ei taha lõppeda.

USA meedia spekuleerib nüüd, kas Woodsi abikaasa Elin Nordegren nõuab pärast mehe kõrvalsuhete avalikuks tulemist abielulahutust, kirjutab AFP.

ABC News, NBC News ja väljaanne People ei nimetanud selle väite allikaid, kuid kinnitasid, et tegemist on Nordegreni lähikonda kuuluvate isikutega.

«Lahutus on peaaegu sajaprotsendiliselt kindel. Nordegren siiski ei kiirusta sellega. Ta tahab kogu musta pesu avalikkuse ette tuua, enne kui millelegi alla kirjutab,» edastasid uudistekanalid.

Woodsi laste, kaheaastase tütre Sami ja kümnekuuse poja Charlie ema on ajakirja People väitel juba oma advokaadiga lahutuse küsimuses nõu pidanud.

«Ta on langetanud oma otsuse ja plaanib mehest lahku minna. Tal ei ole millegi üle enam mõelda, sest Woods ei muutu,» selgitas üks allikas.

NBC Newsi arvates on selge vihje lahkuminekule see, et Nordegren oli laulatussõrmuse sõrmest võtnud.

«Elin ja Tiger elavad juba lahus. Kuid asi läheb ametlikuks pärast pühi. Elin ei kavatse olla üks neist «meest toetavatest naistest». See skandaal on talle alandav olnud. Ta on ema, kellel tuleb kaks last üles kasvatada. Ta mõtleb eelkõige lastele ja andeks andmine ei tule niisama lihtsalt,» jätkas allikas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles