Bengalsi kõva kaitse ja kollanokad alistasid Steelersi. Hunt ei mänginud

Jaan Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Margus Hunt.
Margus Hunt. Foto: Getty Images

Margus Hundi kodumeeskond Cincinnati Bengals alistas tänu kõvale kaitsele ja kollanokkadest ründajate edukale tegutsemisele Pittsburgh Steelersi 20:10. Hunt koosseisu ei mahtunud..

Steelers lõi mängu alguses 3-punktise värava, seejärel sulges Bengals nende rünnaku. Bengalsi touchdowni sepistasid kaks kollanokka - tight end Tyler Eifert püüdis palli ja läbis sellega 61 jardi, järgmisel katsel kandis running back Giovani Bernard mänguvahendi väravatsooni. Peagi lisas Bengals kontosse veel 3 punkti.

Esimese poolaja lõpus sai Steelers lõpuks rünnaku käima ja mängujuhi Ben Roethlisbergeri söödud tõid tabloole viigi 10:10.

Kolmas veerandaeg kuulus Bengalsi kaitsele - Steelers liikus kõikide rünnakute peale kokku 3 jardi tagasi - ning Bernardile, kes jooksis teisegi touchdowni. 17:10.

Neljandal veerandajal lisas Bengals veel 3 punkti. Otsustavaks sai Bengalsi mängija Reggie Nelsoni vaheltlõigatud sööt, mis katkestas Steelersi rünnaku väravatsooni lähistel viis minutit enne kohtumise lõppu.

Hunti polnud ka seekord mängule ülesantud koosseisus ning tema debüüt NFLi põhihooaja kohtumises lükkub edasi.

Kuna mõlemad meeskonda kuuluvad divisjoni AFC North, oli kohtumisel kahekordne kaal. Bengals tõusis võiduga jagama divisjonis esikohta Baltimore Ravensiga, kes avavooru kaotuse järel alistas pühapäeval Cleveland Brownsi 14:6. Bengals jäi esimeses voorus teatavasti alla Chicago Bearsile.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles