Mayweather: tahan hakata edendama MMAd

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Floyd Mayweather Jr. (vasakul).
Floyd Mayweather Jr. (vasakul). Foto: SCANPIX

Viimastel aastatel maailmas kõige enimteenivaks sportlaseks kerkinud USA poksija Floyd Mayweather tunnistas, et tahaks tegeleda ka sportliku vabavõitluse ehk MMA edendamisega.

Nädalavahetusel poksiringis mehhiklase Canelo Alvarezi alistanud 36-aastane Mayweather on võitnud kõik karjääri 45 matši ja otsib uusi väljakutseid. 

«Ma tahan ka MMA-võitlejaid propageerida. Me otsime hetkel MMA-sportlasi, kelle karjääri arengule saaksime kaasa aidata ja see on esimene kord, kui seda FightHype'ist kuulete,» rääkis Mayweather poksiportaalile. Poksilegendi sõnul võib tema isiklik nõuandja Al Haymon peagi oma meeskonda lisada ka MMA-võitlejaid ning Mayweather ise teeks hea meelega koostööd MMA-organisatsiooni UFC presidendi Dana White'iga.

Nii White kui ka MMA raskekaalu tšempion Cain Velasquez olid laupäeva öösel vaatamas, kuidas Mayweather Alvarezi võitis. Järgmisena kohtub Mayweather briti Amir Khaniga.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles