Noored tennisistid said Jurmala ITFi turniiril kaksikvõidu

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kenneth Raisma
Kenneth Raisma Foto: Kristjan Teedema

Hästi läks Eesti noortel tennisistidel eelmisel nädalal Jurmalas ITFi 5. kategooria noorteturniiril Venden Cup, kus teisena asetatud Kenneth Raisma võitis finaalis Mattias Siimari 6:1, 6:2, saades nii revanši eelmise sama kategooria turniiri kaotuse eest.

Siimar trotsis ebaõnnestunud loosi, kui alistas avaringis esimesena asetatud leedulase Kasparas Zemaitelise vastase loobumise järel kolmandas setis. Edasi jätkas Siimar geimigi kaotamata: kaks 6:0, 6:0 võitu ja üks mänguta loobumisvõit. Poolfinaalis oli Siimar nulliga alistanud teise leedulase Lukas Zvikase, Raisma sai aga jagu Piotr Matuszewskist (Poola) 7:6, 6:2. Raisma ei kaotanud turniiril ühtki setti, kirjutab tennis.ee.

Veerandfinaali jõudis eestlastest Kristjan Tamm, teise ringi Hendrik Lutter. Avaringis kaotasid Kristofer Siimar ja Hendrik Inno.

Noormeeste paarismängus oli eestlastest edukaim Tamm, kes koos soomlase Aaro Pollaneniga jõudis poolfinaali. Raisma ja vennad Siimarid paarismängus kaasa ei teinud.

Neidude turniiril oli Eesti edukaim seitsmendana asetatud Valeria Gorlatš, kes jõudis veerandfinaal, kus napilt kaotas hilisemale turniiri võitjale Aleksandra Vostrikovale (Venemaa) 6:4, 3:6, 3:6. Annemai Mutso kaotas esimeses ringis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles