Leedu korvpallikoondise peatreener: finaalipääsu otsustavad detailid

Mariel Gregor
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leedu koondise peatreener Jonas Kazlauskas.
Leedu koondise peatreener Jonas Kazlauskas. Foto: SCANPIX

Sloveenias toimuval korvpalli EMil poolfinaali jõudnud Leedu koondis läheb seal vastamisi Horvaatia rahvusmeeskonnaga. Leedulaste peatreeneri Jonas Kazlauskase sõnul saavad edasipääsul määravaks detailid.

«Horvaaita on siin turniiril näidanud väga head mängu. eelseisva poolfinaali kohta saan vaid öelda, et tuleb taas üks raske katsumus,» sõnas Kazlauskas turniiri koduehe vahendusel. «Võit on kinni detailides ja edasi pääseb meeskond, kes neis parem on.»

Horvaatia juhendaja Jasmin Repesa sõnul minnakse võitlema. «Meie edulugu siin on olnud ilus ja oleks kahju nüüd kaotada,» ütles Repesa. «Tahame võidelda. Mis puutub pingetesse, siis mitmed tasavägised kohtumised sel turniiril on meid tugevamaks teinud.»

Horvaatia on poolfinaalis pärast 18 aasta pikkust vaheaega, Leedu mängis viimati EMil nelja parema seas aastal 2007, mil võideti pronksmedalid.

Leedu ja Horvaatia poolfinaal peetakse täna kell 18.45.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles