Vigastada saanud Haye tühistas matši Furyga

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Haye.
David Haye. Foto: SCANPIX

Profipoksija David Haye vigastas treeningul oma kulmu nii tõsiselt, et oli sunnitud tühistama raskekaalu duelli Tyson Furyga.

Haye käis treeningul saadud vigastusega arsti juures ning haava kinnitamiseks oli vaja teha kuus õmblust. Esialgu pole teada, kuna mees on valmis taas poksiringi astuma ning seetõttu tühistas ta järgmisel laupäeval toimuma pidanud matši Furyga.

«Vaimselt olen hetkel ringis. Mul on äärmiselt kahju oma lojaalsete fännide, perekonna, enda ja Tyson Fury tiimi ees,» kommenteeris Haye oma veebilehel tehtud avalduses. «Ma tean, et vigastused ja haavad kuuluvad meie spordi juurde, kuid see ei muuda seda pettumust ja kurbust, mida praegu läbi elan,» lisas Haye.

Nii matši ära jätnud Haye kui ka tema vastane Fury vabandasid kõigi ees, kes olid matšile piletid ostnud ja hotellid broneerinud. Fury avaldas lisaks Twitteris ka omapoolse kommentaari vastasseisu ärajätmisele. «Haye vabandused on igavad. Ta lihtsalt ei taha minuga poksida!» kirjutas Fury.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles