Reali president: Bale oli meie jaoks odav

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale ja Florentino Perez.
Gareth Bale ja Florentino Perez. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi president Florentino Perez väitis, et sel suvel oletatava 100 miljoni euro eest Tottenham Hotspurist Reali ostetud Gareth Bale ei olnud nende jaoks kallis ost.

«Bale oli odav,» rääkis Perez ühele Hispaania jalgpalli väljaandele. «Gareth Bale'iga lepingu sõlmimine on Madridi Reali käekiri - osta maailma parimaid mängijaid sel hetkel, kui nad on parimad, seda me teemegi. Kõik Reali mängijad on olnud odavad. Ma ei ütle konkreetset summat, aga me ei tohiks liiga palju keskenduda ostuhinnale,» selgitas Hispaania suurklubi president.

Perez selgitas ka tagamaid, kuidas noor Walesi koondislane oma ridadesse suudeti saada. «Tottenham ei tahtnud müüa ja me austasime seda otsust. Siis aga kuulsime, et Manchester United teeb oma pakkumise ja nii tegime ka enda oma. Ta on lapsepõlvest saadik tahtnud Madridi Realis mängida ja palus, et teeksime võimalikuks tema ühinemise meiega,» rääkis Perez.

Reali president jagas Hispaania meediaga rääkides sõnumi ka suurima koduse rivaali Barcelona uuele peatreenerile Tata Martinole, kes varasemalt sõnas meedias, et Bale'i eest makstud summa on «lugupidamatu.»  «Tata Martino on uus siin ja seetõttu ta ei tea, mida ta rääkis,» ütles Perez sel suvel Barcelona etteotsa saanud Martino kohta. «Olen kindel, et ta ei mõelnud sellega midagi halba. Ta ei tea päris täpselt, kuidas jalgpall siin Hispaanias ja kaasa arvatud Barcelonas toimib,» rääkis Perez konkruendi peatreeneri kohta.

Bale on Hispaania klubi eest mängides löönud juba ka ühe värava. Liigas hoiab Real Barcelona ja Madridi Atletico järel hetkel kolmandat kohta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles