Cincinnati meeskonna noor talent suri traagiliselt

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Õnnetusse sattunud Cincinnati ülikooli mängijad. Vasakult: Ben Flick, Javon Harrison ja Mark Barr.
Õnnetusse sattunud Cincinnati ülikooli mängijad. Vasakult: Ben Flick, Javon Harrison ja Mark Barr. Foto: SCANPIX

Cincinnati linna ülikoolimeeskonda kuulunud 19-aastane ameerika jalgpallur Ben Flick suri möödunud nädala lõpus toimunud autoõnnetuses.

Õnnetuses said vigastada veel kaks jalgpallurit, kuid Mark Barri ja Javon Harrisoni seisund on stabiilne. Cincinnati peatreener Tommy Tuberville kinnitas, et Flicki näol oli tegemist andeka tulevikumehega.

«Raske on seda tragöödiat sõnadesse panna. Isa ja treenerina loodan, et keegi ei pea kunagi midagi sellist läbi elama. Ben oli meeskonda ja ülikooli kuulumise üle uhke. Ta töötas kõvasti ning arenes suve jooksul palju. Tema tulevik oli helge. Oleme mõtteis ja palveis koos tema perekonnaga. Loodame ja palvetame, et Mark ja Javon saavad kiiresti terveks,» seisis peatreeneri avalduses.

Flicki vastu tundis huvi mitu ülikooli, kuid noormees valis just Cincinnati. Temast oodati järgmistel aastatel ründeliini põhimeheks kerkimist.  

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles