Madridi Realis on lahvatanud tõsised sisepinged

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Karim Benzema.
Karim Benzema. Foto: SCANPIX

Madridi Reali jalgpalliklubi hooaeg on alanud üle kivide ja kändude ning koduses liigas hoitakse hetkel alles kolmandat kohta. Ootamatu algus on juba põhjustanud ka tõsiseid pingeid meeskonnasiseselt, sest omavahel on tülli läinud Karim Benzema ja Pepe.

25-aastane Benzema on sel hooajal löönud koduses Hispaania liigas kaks väravat - mõlemad enne, kui müüdi Arsenali sakslasest Mesut Özil. Pärast mitmete meeskonnakaaslaste poolt teravat kritiseeritud Özili mahamüümist pole Prantsusmaa koondislane Benzema kordagi jalga valgeks saanud ning on teeninud sellega fännide pahameele.

Pärast möödunud nädalavahetusel teenitud 0:1 kaotust linnarivaal Madridi Atleticole on lisaks fännidele ka meeskonnakaaslased hakanud Benzema vastu pöörama. Kaotusmängus sattus prantslane sõnavahetusse brasiillase Pepega, kes ühe Hispaania ajalehe väitel tegi Benzema suunas žesti, justkui poleks viimane mängus üldse pingutanud ega oma panust andnud. Tekkinud tüli läksid mängu ajal lahutama meeskonnakaaslased Sami Khedira ja Sergio Ramos.

Real on Hispaania liigas hetkel 16 punktiga kolmandal kohal, 21 punktiga on eespool nii Atletico kui Reali suurim kodune konkurent Barcelona.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles