Liverpooli legendi soovitus: ärge pikendage Suareze lepingut

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Luis Suarez.”
Luis Suarez.” Foto: SCANPIX

Liverpooli jalgpalliklubi legend John Aldridge avaldas arvamust, et meeskond ei tohiks uueks hooajaks lepingut pakkuda temperamentsele Luis Suarezele, kes sel suvel soovis klubist lahkuda.

26-aastane Suarez avaldas suvel soovi Liverpooli ridadest lahkuda ning uruguailast seostati tihedalt nii Arsenali kui Madridi Realiga. Kuna klubi ei soostunud siiski Suarezt müüma, jäi mees siiski Liverpooli, kuigi pidi hooaja alguse vahele jätma kevadel teenitud pika mängukeelu tõttu, mis määrati vastase hammustamise eest.

Nüüd on jalgpalliringkondades hakanud liikuma jutud, et sel hooajal liigas juba kaks väravat löönud Suarezele pakutakse Liverpooli poolt uut pikaajalist lepingut. Aastatel 1987-1989 klubis mänginud Aldridge'i arvates ei ole see aga eriti hea idee. «Suarez oli sel suvel väga huvitatud Liverpoolist lahkumisest ning ma ei kahtle, et ta proovib ka järgmisel aastal minema pääseda,» rääkis Aldridge.

«Liverpooli tegevdirektor Ian Ayre võib olla meediale öelnud, et ta plaanib Suarezele pakkuda uut lepingut, et matta maha kõik värsked spekulatsioonid ründaja ruleviku kohta. Ent kui Liverpoolil ei õnnestu taaskord Meistrite liiga kohta saada, siis olen kindel, et Suarez tahab lahkuda ning ma soovitaksin oma vanal koduklubil müüa ta maha võimalikult suure summa eest ning ehitada meeskond uuesti üles saadud raha eest,» selgitas Aldridge.

Uue lepingu järgi saaks Suarez palka ligi 160 000 naela nädalas, mis teeks temast Liverpooli läbi aegade kõige suurema palgaga mängija. Väidetavalt võivad uue lepingu läbirääkimised alata juba järgmisel nädalal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles