UEFA pikendas kohtunikku ähvardanud Kloppi juhendamiskeeldu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Jürgen Klopp.
Jürgen Klopp. Foto: SCANPIX

Euroopa jalgpalliliit (UEFA) otsustas pikendada Dortmundi Borussia peatreeneri Jürgen Kloppi juhendamiskeelu Meistrite liigas.

Dortmundi Borussia teatas oma kodulehel, et Klopp peab lisaks juba üleeile vahele jäetud mängule tribüünilt vaatama ka järgmist Meistrite liiga kohtumist.

Klopp teenis võistluskeelu pärast seda, kui käesoleva hooaja Meistrite liiga avavoorus ähvardas ta Napoli vastu peetud mängus kohtumise neljandat kohtunikku.

«Ma ei vaja seda aega,» kommenteeris Klopp pärast teises voorus võetud 3:0 võitu Marseille üle. «Kui mäng kulgeb selliselt nagu täna, siis suudan sellega (juhendamiskeeluga- toim.) leppida,» lisas Borussia loots.

UEFA keelu pikendamise tõttu peab Klopp vahele jätma kohtumise Arsenaliga ning peatreeneripingil võtab koha üle Zeljko Buvac. Oma ametlikus teadaandes kommenteeris Dortmundi klubi, et nad hetkel veel kaaluvad, kas juhendamiskeelu pikendamist edasi kaevata.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles