AC Milan lubab Ronaldinho olümpiamängudele

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ronaldinho ja Deco
Ronaldinho ja Deco Foto: AP / Scanpix

Itaalia jalgpalliklubi AC Milan teatas, et lubab äsja hangitud poolkaitsja Ronaldinho Brasiilia meeskonnaga Pekingi olümpiamängudele.

Samas ei soostunud Milan olümpiakoondise tarbeks vabastama teist klubi brasiillasest ässa Kakad, vahendab sport.err.ee. «Kui Ronaldinho oleks juba varem meid esindanud, poleks me teda Pekingisse lasknud,» teatas Milani boss Adriano Galliani. «Praegu on ta meiega alles liitumas.»

Milani juhtkonnaga on päri ka meeskonna peatreener Carlo Ancelotti. «Olümpial on Ronaldinhol hea võimalus enda kadunud mänguvorm leida,” sõnas itaallane. «Kui ta Pekingist tagasi tuleb, jääb tal üle vaid tiimi sulanduda.»

Mäletatavasti ei oleks Ronaldinho endine tööandja FC Barcelona 28-aastast brasiillast olümpiamängudele lubanud. Nüüd on aga mees vormistamas Milaniga lepingut, millega Barcelona teenib 21 miljonit eurot.

Pekingi olümpiamängud toimuvad 8.-24. augustini. Itaalia meistrivõistluste uus hooaeg algab aga 30. augustil.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles