Risto Lepp naaseb kodumeeskonda

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Risto Lepp
Risto Lepp Foto: Toomas Huik

Eelmise hooaja Hispaania esiliigameeskonnas Labaro Toledo BM mänginud Eesti koondise mängujuht Risto Lepp naaseb suure tõenäosusega aastaks kodumaale.

«Päris kindel kõik veel pole, kuid usutavasti mängin eesseisval hooajal Kehras,» lausus Lepp. «Samas, kui tuleb väga hea variant, siis ei saa välistada välismaale siirdumist.»

Toledost lahkus Lepp mänguaja vähesuse tõttu, kirjutab SL Õhtuleht.

«Meil oli hooaja jooksul vaid 30 kohtumist ja pidin mängujuhi kohta kahe teise mehega jagama,» selgitas Lepp kodumaale naasmise tagamaid. « Kehra mängib Eesti meistrivõistlustel, Balti liigas ja eurosarjas. Mänge koguneb kaks korda rohkem ja olen kindel põhimees, isa (Kehra treener Jüri Lepp - toim.) on samuti väga rahul.»

Lisaks napile mänguajale ei viljeletud Hispaania esiliigas Lepa jaoks sobivat stiili. «Olen väike ja kiire mängija, mulle sobiksid rohkem tehnilise käsipalli kantsid ehk Skandinaavia ja Saksamaa,» rääkis karjääri esimese välisklubikogemuse saanud Lepp. «Hispaanias mängivad enamasti suured kollid ja kõik on üles ehitatud üks-ühe vastu pusimisele.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles