Maratoni 2169. lõpetaja saab Steve Fossett'i mälestusauhinna

, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Steve Fossett
Steve Fossett Foto: AFP / Scanpix

2003. aastal sõitis 34. Tartu maratonil pikka distantsi maailmarändur, seikleja ja multimiljonär James Stephen Fossett ehk Steve Fossett.


Tartu Linnavalitsuse avalike suhete osakonna juhataja Indrek Mustimets sõitis koos Fossettiga pea pool distantsi ja sarnaselt enamikele suusatajatele ei teadnud, et temaga koos sõidab rajal selline legend.

Peale maratoni sõideti koos teiste lõpetajatega kollases suusabussis tagasi Otepääle ja alles hiljem selgus, kes oli see muhe mees rajal ja bussis. Mustimetsa sõnul näitab see mälestus, et ka rasketel hetkedel võiks inimestega rohkem suhelda, et teada saada, kes meiega koos seda hetke jagavad.

Steve Fossetti kutsus toona maratonile Andrus Ansip.

Kuna Steve Fossett hukkus kolme aasta eest lennuõnnetuses, kavatseb Mustimets teda tänavusel maratonil mälestada väikese auhinnaga, milleks pannakse välja järgmise Tartu Maratoni tasuta osaluspääse. Niisiis - selle aasta maratoni 2169. lõpetaja saab Steve Fossett'i mälestusauhinna.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles