Seksiskandaali sattunud Cole saab hiiglasliku trahvi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ashley ja Cheryl Cole
Ashley ja Cheryl Cole Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallikoondislane Ashley Cole võib oma kodumeeskonnalt Chelsealt saada Inglismaa jalgpalli kõrgliiga ajaloo suurima trahvi 400 000 naelsterlingit ehk üle seitsme miljoni Eesti krooni.

Klubi tegevdirektor Ron Gourlay kinnitab klubi maine määrimise eest saadud rekordilise karistuse juba sel nädalal, vahendab Eurosport.

Juba pikemat aega on meedias laialt arutelu pakkunud Cole’i rohked armuäfäärid ja truudusetus oma naise Cheryl Cole’i vastu. Nüüd selgus, et lisaks keelitas Cole väidetavalt ühte klubi ametnikku tema möödunud suve hooajaeelseid seiklusi kinni mätsima. Samuti oli Cole’il afäär endise tiimikaaslase Wayne Bridge’i endise tüdruksõbraga.

Cole on eelnevalt saanud juba 200 000 naelsterlingi suuruse trahvi selle eest, et meelitas eelmisel hooajal blondi sekretäri enne mänge meeskonna hotelli.

Chelsea juhtkond võtab asja seekord eriti tõsiselt, kuna klubi pole siiani taastunud endise Inglismaa koondise kapteni John Terry avalikuks tulnud seksiskandaalide tekitatud kahjust.

Kui mehele tehakse 400 000 naelsterlingi suurune trahv, siis oleks see Inglismaa kõrgliiga läbi aegade suurim trahv mängijale.

Klubi saab mängijale trahvi teha maksimaalselt kahe nädalapalga ulatuses, kuid kuna Cole’i süüdistatakse mitmes reeglirikkumises, tahab klubi ka mitu trahvi määrata.

Cole taastub parasjagu pahkluuvigastusest.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles