Sõber: kartsin, et kaasmängijad küsivad Müürsepalt autogrammi

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Martin Müürsepp (keskel) Kalevi spordihallis tribüünilt Rakvere Tarva ja Tallinna Kalevi eelmist omavahelist kohtumist jälgimas. Täna kohtuvad samad meeskonnad uuesti, kuid seekord istub Müürsepp juba Tarva pingil.
Martin Müürsepp (keskel) Kalevi spordihallis tribüünilt Rakvere Tarva ja Tallinna Kalevi eelmist omavahelist kohtumist jälgimas. Täna kohtuvad samad meeskonnad uuesti, kuid seekord istub Müürsepp juba Tarva pingil. Foto: Liis Treimann

Kas sel hooajal koduväljakul suurt publiku poolehoidu nautiv Rakvere Tarvas võib varsti mängima hakata veel suurema rahvahulga ees? Vähemalt annab Martin Müürsepa liitumine võistkonnaga selleks aluse.



Viimati 2007. aastal Austraalia klubi Melbourne Tigersi ridades ametlikus mängus osalenud Müürsepp registreeriti eile Rakvere klubi mängijaks ning debüüdi võib ta Tarva eest teha juba täna, kui Rakvere klubi võõrustab Tallinna Kalevit.



«Kindlasti on ta võistkonna pingil ning dressi tõmbab ta ka selga. Seda, kas ta ka väljakule tuleb, ei oska veel öelda,» sõnas Tarva juhendaja Andres Sõber pärast eile õhtul toimunud treeningut.



Pärast Austraaliast lahkumist ka BC Kalev/Cramo hingekirja kuulunud Müürsepp on koos Tarvaga rassinud juba jõusaalis ja teinud ka pallitreeninguid.



«Ta on võistkonnaga kaasa teinud nüüd kolm harjutuskorda. Praegu paistab seis normaal­ne või isegi positiivne,» rääkis Sõber, kes lisas, et viimases trennis pandi eelkõige rõhku võistkonna liikumiste vaatamisele. «Praegu on ta kõik asjad kaasa teinud. Usun, et jalg peab tal kenasti vastu.»



Samas ei osanud Sõber esimeste harjutuskordade järel hinnata, kui heas vormis Müürsepp praegu on. «Pole teda veel eriti piinanud,» lisas juhendaja talle omase huumoriga.



Lisaks tunnistas Tarva peatreener, et Müürsepa esimese harjutuskorra eel oli tal ka väike mure, kuidas osa mängumehi Müürsepa liitumisele reageerib. «Kartsin, et nooremad mehed tulevad kohe trennis Müürsepa käest autogrammi küsima,» sõnas Sõber muigamisi, kuid lisas, et midagi sellist pole siiski veel juhtunud.



Teatavasti pole turniiritabelis teist kohta hoidva Tarva pink just kõige pikem ning iga heal tasemel mängumehe lisandumine annab meeskonnale palju juurde.



«Meil on viimasel ajal olnud mõningaid väsimuse märke. Usun, et tema tulek on võistkonnale tervendava mõjuga,» arvas Sõber. «Ta on sellise positiivse suhtumisega mängija, kes teeb ka teised enda ümber paremaks.»



Teatavasti ei ole sel hooajal Tarva meeskonnas kellelegi antud Müürsepa lemmiknumbrit 13, kuna seda hoitigi just spetsiaalselt tema jaoks.



Kui tänavusel hooajal on Tarva kodumänge külastanud väga suurearvuline publik, siis võib arvata, et pärast Müürsepa liitumist tõuseb huvi meeskonna tegemiste vastu veelgi.



«Selle peale ei olegi praegu mõelnud, et kõik soovijad saali ära ei mahuks,» sõnas Sõber, kes lisas, et võib-olla tuleb mõne aja pärast mõelda ka lisatribüünide paigaldamisele.



Kui Müürsepp täna Tarva eest väljakule ei jookse, siis järgmine võimalus avaneb teisipäeval, kui Rocca al Mare suurhallis minnakse vastamisi just Kalev/Cramoga, kelle hingekirja Müürsepp viimati kuulus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles