Järjekordne suursponsor loobus Tiger Woodsi toetamisest

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tiger Woods
Tiger Woods Foto: Reuters / Scanpix

Mullu novembri lõpus suurde seksiskandaali sattunud golfimängija Tiger Woods jäi ilma juba oma kolmandast suursponsorist, kui spordijookide firma Gatorade otsustas tema toetamise lõpetada.

«Me ei näe enam Tigeri rolli oma joogi turundamisel ja seetõttu otsustasime selle lõpetada,» vahendab Reuters Gatorade’i esindaja sõnu. «Küll aga jätkub meie koostöö Tiger Woodsi fondiga. Soovime Tigerile kõike paremat.»

Varem oli koostöö lõpetamisest teatanud AT&T ning Accenture. Gillette pole otseselt Woodsi toetamist lõpetanud, kuid ei kasuta teda praegu oma toodete reklaamimisel.

Woods tegi novembri lõpus oma kodu lähedal autoavarii ja selle tagajärjel selgus, et Woods on oma abikaasat korduvalt petnud, järjepanu ilmusid avalikkuse ette naised, kes väitsid, et neil on golfimängijaga sekssuhe olnud.

Pärast seda hoidis Woods madalat profiili, ent möödunud nädalal kutsus kokku pressikonverentsi, kus vabandas pisarsilmil oma käitumise pärast.

 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles