Kahevõistluse olümpiavõitja tähistas kuldmedalit kihlumisega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bill Demong
Bill Demong Foto: AFP / Scanpix

Neljapäeval Vancouveri olümpial kahevõistluse individuaalvõistluses kuldmedali võitnud ameeriklane Bill Demong otsustas pärast olümpiavõitu oma kauaaegsele tüdruksõbrale abieluettepaneku teha.

USA Suusaliidu avaldatud teate kohaselt oli Demongil juba ammu plaanis oma tüdruksõber Katie Koczynski altari ette viia ning seetõttu oli ta mitu kuud kihlasõrmust endaga kaasas kandnud, aga polnud siiani veel otsustavat sammu astunud, vahendab Reuters.

«Osa minust tahtis nii väga võita, et seda hetke paremaks teha,» tunnistas Demong.

Pärast kuldset finišit otsustaski Demong lõpuks abieluettepaneku teha. Selleks kutsus ta oma tüdruksõbra USA tiimi ruumidesse, laskus ühele põlvele ning küsis, kas Koczynski abielluks temaga.

Loomulikult Koczynski nõustus, ent kõik ei kulgenud päris probleemideta. «Kuna Koczynskil on juba ammusest ajast sõrm pisut vigastatud, oli raske sõrmust sõrme saada, aga Demongi meeskonnakaaslane Todd Lodwick tõttas appi ja aitas selle sõrme panna,» seisis USA Suusaliidu avalduses.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles