Tanel Leok sai Itaalia meistrivõistluste teisel etapil üheksanda koha

Oliver Lomp
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tanel Leok
Tanel Leok Foto: Peeter Langovits
Eile sõideti Castiglione del Lagos tänavuste Itaalia lahtiste motokrossi meistrivõistluste teine etapp.

MX1 klassis oli edukaim eestlane Tanel Leok (Honda), kes lõpetas teise etapi kokkuvõttes üheksandal kohal, Gert Krestinov (KTM) oli kahe sõidu kokkuvõttes 15, kuid Aigar Leok (TM) tulemust kirja ei saanud.

Avasõidus kukkunud Aigar Leok sai vigastada ja sellega oli tema etapp sõidetud, vahendab ruudulipp.ee.

Esimese sõidu kaheksandal ringil katkestas ka Tanel Leok tehnilistel põhjustel.

«Oli miski probleem bensiinipumbaga, jamas juba varem, kuid kaheksandal ringil lõpetas töö täielikult ja sõit jäi pooleli,» kommenteeris Tanel Leok katkestamise põhjuseid.

Gert Krestinov sai avasõidus 16. kohal Sõidu võitis David Philippaerts (Yamaha) Antonio Cairoli (KTM) ja Ken de Dyckeri (Yamaha) ees.

Teises sõidus sujus Tanel Leoki sõit juba paremini ja ta lõpetas kolmandana, taas võitnud Philippaertsi ja Cairoli järel. Philippaerts oli sel korral selgelt kiirem, edestades finišis Cairolit poole minutiga. Gert Krestinov sai teises sõidus 12. koha.

«Stardis olin viies, päris puhas sõit see minu jaoks siiski polnud, kuid suutsin end kolmandaks sõita,» märkis Tanel Leok.

Peale kahte etappi on Itaalia lahtiste meistrivõistluste liider mõlemalt etapilt maksimumpunktid saanud Philippaerts, kellel on koos 100 punkti. Tanel Leoki tiimikaaslane Davide Guarneri (77 p) on teine ja Joshua Coppins (61 p) kolmas. Tanel Leok on 58 punktiga neljandal kohal.
Kommentaarid
Copy
Tagasi üles