Rooney kriitika: meeskond on peatreenerit alt vedanud

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Manchester United's English forward Wayne Rooney reacts as he leaves the pitch after a 2-1 defeat in the English Premier League football match between Manchester United and West Bromwich Albion at Old Trafford in Manchester on September 28, 2013. Manchester United lost 2-1.  AFP PHOTO/ ANDREW YATES 

RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR “LIVE” SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS
Manchester United's English forward Wayne Rooney reacts as he leaves the pitch after a 2-1 defeat in the English Premier League football match between Manchester United and West Bromwich Albion at Old Trafford in Manchester on September 28, 2013. Manchester United lost 2-1. AFP PHOTO/ ANDREW YATES RESTRICTED TO EDITORIAL USE. NO USE WITH UNAUTHORIZED AUDIO, VIDEO, DATA, FIXTURE LISTS, CLUB/LEAGUE LOGOS OR “LIVE” SERVICES. ONLINE IN-MATCH USE LIMITED TO 45 IMAGES, NO VIDEO EMULATION. NO USE IN BETTING, GAMES OR SINGLE CLUB/LEAGUE/PLAYER PUBLICATIONS Foto: ANDREW YATES/AFP

Manchester Unitedi ründeäss Wayne Rooney kritiseeris oma koduklubi ning väitis, et meeskond on uut peatreenerit David Moyest alt vedanud.

Tiitlikaitsja ManU on suutnud Inglismaa kõrgliigas koguda seitsme mänguga 10 punkti ja nii paiknetakse alles üheksandal tabelireal. Kuigi möödunud laupäeval võideti Sunderlandi 2:1, ollakse liiga liidrist Arsenalist endiselt kuue punkti kaugusel. Lisaks teenis ManU mõned nädalad tagasi valusa 1:4 kaotuse linnarivaal Manchester Citylt.

Hooaja ootamatult kehva alguse tõttu on sattunud kriitika alla meeskonna uus peatreener Moyes, ent Rooney sõnul on hoopis meeskond see, kes Moyest alt on vedanud.

«Muidugi on peatreener suure pinge all, aga meeskonnana teame, et meie oleme just teda alt vedanud,» kommenteeris Rooney eile mitmes Briti väljaandes. «Peame ennast peatreeneri jaoks kokku võtma ning näitama sellist võitlust nagu täna (vihjates pühapäevasele 2:1 võidumängule- toim.) ning siis saab kõik korda. See saab olema üleminekuhooaeg, sest meil on uus peatreener, kellel on erinev stiil, ning peame end selle jaoks kohandama. Ent mis veel olulisem: peame tema jaoks olema palju paremad kui oleme praegu olnud,» selgitas ManU ründeäss meeskonna jaoks uut olukorda, kus esimest korda pärast 1986. aastast ei juhenda meeskonda Alex Ferguson.

71. aastane Ferguson pani ameti maha sel kevadel ning tema asemel määrati ManU peatreeneriks 2002. aastast Evertoni juhendanud Moyes.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles