Aigar Leoki valusa kukkumise tagajärg: maksarebend, kaks operatsiooni

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aigar Leok (esiplaanil).
Aigar Leok (esiplaanil). Foto: Karli Saul

Itaalia tehasemeeskonnas TM sõitev Aigar Leok, kes kukkus raskelt Itaalia lahtiste motokrossi meistrivõistluste teisel etapil Castiglione del Lagos, peab enne kodusele ravile pääsemist veetma veel nädala jagu päevi haiglavoodis.

Selle aasta motokrossi MM-sarjas Aigarit tõenäoliselt enam ei näe, vahendab ruudulipp.ee.

Aigar Leoki isa Aivari sõnul on raskem aeg möödas - poeg on toodud intensiivravipalatist üle tavalisse palatisse. See, millal ta haiglast koju saab, on juba Itaalia arstide otsustada.

«Aigaril oli kukkumise tagajärjel maksarebend, talle tehti kaks operatsiooni, õnneks läks kõik hästi ja nüüd tuleb loota normaalset taastumist ja paranemist. Kui kaua see aega võtab, ei oska keegi hetkel täpselt öelda,» avaldas Aivar Leok.

«Arstide sõnul ei tohiks saadud vigastus tulevikus normaalset elu segama hakata. Kuid selge on see, et tsikli selga ei istu Aigar veel niipea. Seda aega ei oska tõesti keegi päris täpset aega pakkuda, väga palju on kinni sellest, kuidas paranemine ja taastumine läheb, kuid ilmselt enne poolt aastat ei juhtu midagi.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles