Terry murdis pärast kaotusmängu autoõnnetuses klubi turvatöötaja jalaluu

Madis Kalvet
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Londoni Chelsea mängija John Terry.
Londoni Chelsea mängija John Terry. Foto: PA Wire
Londoni Chelsea jalgpalliklubi kaitsemängija John Terry sattus pärast eilset Meistrite liiga kaotusmängu õnnetusse, kui ta sõitis otsa klubi turvatöötajale, kellel murdus juhtunu tagajärjel jalaluu.

Chelsea kapten sõitis turvatöötajale otsa, kui ta lahkus autoga klubi territooriumilt. Politsei andmetel viidi turvatöötaja luumurruga haiglasse. Kuna Terry sõitis sündmuskohalt edasi, siis politsei küsitles teda hiljem ning lasi tal ka alkomeetrisse puhuda, kirjutab Eurosport.

«35-aastane mees viidi luumurruga lääne-Londoni haiglasse, kus tema seisund hinnati stabiilseks,» teatas politsei.

«Saame kinnitada, et eile õhtul juhtus tahtmatu õnnetus, kui John Terry lahkus klubi territooriumilt,» teatas Chelsea esindaja. «Staadioni alalt lahkudes ümbritsesid tema autot fännid ja fotograafid. Selles rüsinas Chelsea turvatöötaja kukkus ning põrkas autoga kokku. Pärast juhtunust kuulmist on ta kontaktis olnud ka viga saanud turvatöötajaga.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles