Poksikuulsus Tyson kohtus Eesti kaitseväelastega

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Mike Tyson (vasakul) ja kapral Andrei Vesterinen
Mike Tyson (vasakul) ja kapral Andrei Vesterinen Foto: Erakogu

Inglismaal Hedley Courtis taastusravil viibivad Eesti kaitseväelased said harukordse kogemuse osaliseks, kohtudes kolmapäeval poksilegend Mike Tysoniga.


«Kõik olid väga õnnelikud, sest selline võimalus avaneb vaid kord elus,» kirjutas kohapeal viibiv kapral Andrei Vesterinen Postimehele. «Ootasime teda natukene aega ja siis tuli uksest sisse elav legend isiklikult. Uskumatu!»

Vesterinenile jättis skandaalse kuulsusega Tyson sümpaatse mulje. «Tyson on väga tore mees. Ta rääkis, et tal on ka olnud terviseprobleeme, kuid toonitas, et sellega ei lõpe elu veel ära,» meenutas Vesterinen, kes sai Tysoniga ka paar sõna juttu ajada.

«Alguses ta ei uskunud, et mul on parema jala asemel protees, sest see näeb välja nagu naturaalne jalg koos tattooga,» jätkas Vesterinen. «Tyson ütles, et talle väga meeldib minu positiivne suhtumine ja huumorimeel. Ta rääkis kõigile, et kui keha on katki, tuleb hing terve hoida.»

Vesterineni sõnul on Inglismaal tavaline, et kuulsused käivad haavatute ja sõjaveteranide juures meeleolu tõstmas, laulmas ning neid oma Ferraridega sõidutamas.

«Mulle tundub, et need tegevused on omakasupüüdmatud, sest kunagi ei võeta kaasa pressi,» ütles Vesterinen.

Andrei Vesterinen sai Afganistanis rängalt viga 2008. aasta suvel. 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles