Eesti meesvehklejad saavutasid Soomes kaksikvõidu

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Nikolai Novosjolov.
Nikolai Novosjolov. Foto: Andres Haabu

Soomes Turus peetud FIE MK-satelliitturniiril meeste epees saavutas esikoha valitsev maailmameister Nikolai Novosjolov. Finaalis alistas ta kaasmaalase Sten Priinitsa torgetega 15:12.

Teel finaali alistas kahekordne maailmameister Novosjolov esmalt 64 parema hulgas kaasmaalase Henry Pähna 15:3, seejärel teise Eesti vehkleja Eduard Lebedevi 15:1, kaheksandikfinaalis USA esindaja Herman Bonneri 15:6, veerandfinaalis rootslase Joar Sundmani 15:9 ja poolfinaalis soomlase Teemu Seeve 15:5.

Eesti vehklemisliidu koduleht vahendas, et Priinits oli 64 parema hulgas parem soomlasest Teemu Tokolast 15:9, pääsul kaheksandikfinaali alistas ta sama tulemusega rootslase Victor Von Plateni, 16 parema hulgas 15:7 kaasmaalase Jüri Salmi, veerandfinaalis ameeriklase Samuel Freimani 15:6 ja poolfinaalis soomlase Kasper Roslanderi 15:8.

Novosjolov teenis võiduga neli- ja Priinits kolm MK-punkti.

Ülejäänud eestlastest said Peeter Turnau 12., Jüri Salm 13., Eduard Lebedev 30., Juhan Salm 41., Henry Pähn 54., Eduard Ehala 74. ja Tarmo Trummal 84. koha. Kokku osales 89 meesvehklejat.

Turniiri raames peetud meesveteranide võistlusel saavutas Eduard Ehala kolmanda koha.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles