Toobali klubil hea võimalus jõuda Prantsuse liiga poolfinaali

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kert Toobal
Kert Toobal Foto: Saint-Quentini Foyer

Prantsusmaa võrkpallimeistrivõistluste veerandfinaali avakohtumistes sepistas ainsa üllatuse i tööandja Saint-Quentini Foyer, kes sai võõrsil 3:1 (20, 15, –15, 20) jagu AS Cannes’ist.


Sel hooajal kahel korral – viimati nädal aega tagasi 0:3 – Cannes’ile kaotanud Foyerile tõi eelmist omavahelist kohtumist pingilt jälginud Toobali sõnul edu planeeriv serv.



«Oleme kodusaalis hästi mänginud ja sel hooajal ainult neli kohtumist kaotanud,» lausus kogu aeg platsil viibinud ja 4 punkti kogunud Toobal.



Keith Puparti ja Raimo Pajusalu tööandja Rennes’i Volley kaotas võõrsil põhiturniiri parimale Tours’i VB-le 0:3 (–17, –19, –19). Vahetuseta mänginud Eesti koondislased tõid vastavalt 11 ja 4 silma.



«Me ei kasutanud oma võimalusi ära. Pärast play-off’i saamist on mängijate keskendatus ja suhtumine kehvamaks läinud,» nentis Pajusalu.



Beauvais’ Oise (Jaanus Nõmmsalu) jäi võõrsil alla Poitiers’ Stade Poitevinile 0:3 (–23, –23, –19). Igas geimis vahetusest sekkunud Nõmmsalu kogus punkti.


Kahe võiduni peetava seeria järgmised mängud peetakse laupäeval.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles