Neljapaadi minek ajab treenerile hirmu peale

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti neljapaat otse poolfinaali ei pääsenud
Eesti neljapaat otse poolfinaali ei pääsenud Foto: AFP / Scanpix

Eesti paarisaeruline neljapaat koosseisus Allar Raja, Igor Kuzmin, Vladimir Latin ning Kaspar Taimsoo tunneb end pühapäevase eelsõidu eel enesekindlamalt kui kunagi varem. Viimaks on saavutatud minek, mida juba kuid oodatud.


«Tükati on minek tõesti hea. Ajab hirmugi peale lausa,» sõnas paatkonna treener Matti Killing. «Kui nüüd meestel mõistus õige koha peale jääks, siis võivad nad vastastele korraliku lahingu anda. Kohati tahavad poisid endast viimase välja anda ja siis kaob soorituse üle kontroll ära. Viimastel treeningutel oleme just seda viga välja juurinud.»


Killingu sõnul on paatkonna ilusad treeningud silma jäänud ka Austraalia ja Uus-Meremaa paatkondade treeneritele, kes eestlaste treeningut lausa filmisid.


Juhendaja sõnu kinnitas ka paatkonna noorim liige Kaspar Taimsoo. «Mehed on täie auruga asja juures. Paadil on tulnud stabiilsust ning me suudame head tempot hoida,» kinnitas Viljandist pärit Taimsoo.


Rahulolu pakuks paatkonnale eelmise aasta MMi seitsmendast kohast parem tulemus. Salamisi loodetakse kohta A-finaalis. Tänavu on paatkond kaasa teinud kahel MK-etapil – nii Münchenis kui ka Poznanis võideti kindlalt B-finaal. Seegi süstib meestesse lootust, et ehk suudetakse hooaja parim start teha just olümpiamängudel. (PM).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles