Endine Walesi treener: Bale'iga on midagi valesti

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gareth Bale.
Gareth Bale. Foto: SCANPIX

Walesi jalgpallikoondise endine peatreener John Toshack kommenteeris Gareth Bale'i tervise ümber toimuvat segadust ning avaldas arvamust, et noore mängumehega ei saa kõik päris korras olla.

Toshack, kelle käe all Bale 2006. aastal Walesi koondises debüteeris, rääkis La COPE raadiojaamale, et Real peab otsustama, kas Bale on mänguvalmis või peab tegema kahekuulise mängupausi.

«Midagi on valesti. Kui me analüüsime seda, mis praegu juhtub, siis on midagi imelikku lahti,» rääkis Toschack. «Tema jaoks on normaalne, et ta treenib nii pikalt. Aga Madridil on hea meditsiiniline meeskond, kes peaks suutma ta korda teha. Treeningute ajal on Madridi meeskonna tohtreid väljakul rohkem kui mängijaid. Nad peavad otsustama ja kui Gareth peab tõesti kaks kuud eemal olema, siis peab see juhtuma,» rääkis Toschack.

Bale on viimasel ajal hädas olnud reielihase vigastusega ning lisaks väitis möödunud nädalavahetusel Hispaania ajakirjandus, et Walesi koondislast vaevab paigalt nihkunud selgroolüli. Real lükkas need väited ümber.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles