Talts vedas Rocki Rapla vastu võidule

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu Rocki mängijad.
Tartu Rocki mängijad. Foto: Rein Murakas

Täna peeti korvpalli Eesti meistriliigas kaks kohtumist, kui vastamisi läksid KK Pärnu ja Valga Maks&Moorits ning Tyco Rapla ja Tartu Rock. Pärnu sai Valga meeskonna üle 64:59 võidu. Zivojin Grubovic tõi võitjatele 16 punkti ja 7 lauapalli, Rannar Raap lisas 15 silma, 7 lauapalli ja 6 söötu. Jonathan Dupre oli Valga edukaim 14 punktiga, Raitis Grafs ja Saša Avalic lisasid kumbki 10 punkti.

Rock pani oma paremuse kindlalt maksma, juhtides enne viimast veerandaega 59:36. Lõpus sai Rapla küll lähemale, ent Tartu meeskond võttis 71:60 võidu. Janar Taltsilt võitjatele 26 punkti ja 8 lauapalli, Joosep Toome lisas 11 punkti. Rapla resultatiivseimana viskas Ziga Fifolt 15 silma (lisaks 8 lauapalli), Sven Kaldre ja Martin Paasoja lisasid kumbki 10 punkti.

Mängude käik:

Pärnu ja Valga kohtumise 1. veerandaja võitis 19:15 Pärnu. Pärnu poolel on Zivojin Grubovic visanud 8 punkti. Valga poolel on Robert Peterson roonud 6 silma.

Samal ajal on Raplas peetavas kohtumises kohaliku Tyco Rapla ja Tartu Rocki vahel avaveerand lõppenud tartlaste 24:12 eduseisuga.Janar Taltsi arvele on esimese veerandajaga kogunenud 9 punkti, Rapla edukaim on seni olnud 5 silmaga Martin Paasoja.

2. veerandaja järel juhib Pärnu kodusaalis Valga vastu 35:30. Pärnule on Grubovic toond 12 silma ja Valga edukaim on Peterson 6 punktiga.

Tartu Rock on avapoolaja Rapla vastu võitnud 38:27. Janar Taltsi arvel on Tartu poolel 15 punkti, Raplale on Martin Paasoja toonud 7 silma.

Pärnu ja Valga kohtumises on lõppenud 3. veerandaeg ning Pärnu tegi 43:43 seisult 90 vahespurdi ja juhib enne viimast vaatust 52:43. Grubovici arvele on kogunenud 16 ja Rannar Raabi kontole 13 punkti, Valga poolel on Jonathan Dupre toonud 12 silma.

Rock on pärast 3. veerandaega Rapla vastu juhtimas 59:36. Rocki poolel Taltsi arvel 16 silma.

Pärnu sai Valga meeskonna üle 64:59 võidu. Zivojin Grubovic tõi võitjatele 16 punkti ja 7 lauapalli, Rannar Raap lisas 15 silma, 7 lauapalli ja 6 söötu. Jonathan Dupre oli Valga edukaim 14 punktiga, Raitis Grafs ja Saša Avalic lisasid kumbki 10 punkti.

Rock võttis võõrsil Rapla vastu 71:60 võidu. Janar Taltsilt võitjatele 26 punkti ja 8 lauapalli, Joosep Toome lisas 11 punkti. Rapla resultatiivseimana viskas Ziga Fifolt 15 silma (lisaks 8 lauapalli), Sven Kaldre ja Martin Paasoja lisasid kumbki 10 punkti.

Mängu eel:

Rock on enne tänast mängu turniiritabelis kolme võidu ja ühe kaotusega teisel kohal, Rapla on kahe võidu ja kolme kaotusega kuues.

Seitsmendal positsioonil olev Valga on kogunud ühe võidu ja kolm kaotust ning Pärnu ühe võidu ja neli kaotust ja on hetkel eelviimane ehk kaheksas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles