Buffon asus Reali pingipoiss Casillast kaitsma

Kadi Parts
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Gianluigi Buffon (vasakul) ja Iker Casillas.
Gianluigi Buffon (vasakul) ja Iker Casillas. Foto: SCANPIX

Juventuse ja Itaalia koondise väravavaht Gianluigi Buffon avaldas toetust oma ametivennale Iker Casillasele, kes on alates käesoleva aasta algusest pidanud kolima esiväravavahi kohalt varumeestepingile ning mõlgutanud isegi oma kasvatajaklubi Madridi Reali ridadest lahkumise mõtteid.

Käesoleva aasta alguses tabas Hispaania koondislast Casillast vigastus, mis Reali legendi mõneks ajaks pingile saatis. Et aga mehe suhted Madridi peatreeneri Jose Mourinhoga ei olnud just parimate killast, jäi Casillas pingile ka pärast tervenemist. Sama taktikat on kasutamas ka Reali uus peatreener Carlo Ancelotti, ent väidetavalt võib Casillas siiski saada platsile juba sel kolmapäeval, kui peetakse järjekordne Meistrite liiga mäng.

Reali selle nädala vastaseks on Juventus, kelle väravat valvab legendaarne Buffon, kes kahe suurklubi mängu eel oma ametivenda kiitma asus.

«Ma tõesti imetlen Ikeri selle eest, kes ta on,» rääkis Buffon ajalehele AS. «Ta on endiselt hea väravavaht ja kuulub parimate hulka. Teatud olukordi on väga raske aktsepteerida, aga ta saab sellega hakkama ja ma austan teda selle eest. Iker on alati olnud tõeline tšempion ja leiab alati lahenduse sellistele negatiivsetele situatsioonidele. Kui midagi sellist juhtub, muutud sa tugevamaks. Ma ei tea, mis praegu probleemiks on, aga oskan öelda seda, et on äärmiselt ebatavaline näha pingil sellist väravavahti nagu Iker,» lisas Juventuse puurilukk.

Casillas on seni saanud hooaja jooksul Reali eest platsile vaid kaks korda. Hiljuti kinnitas Realis üles kasvanud väravavaht, et võib praeguse olukorra jätkumisel kaaluda varianti jaanuaris klubist lahkuda.

Kolmapäeval võõrustab Meistrite liiga mängu Real, kes on B-alagruppi kuue punktiga juhtimas, Juventus on kahe punktiga teisel kohal.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles