Nädalavahetuse võistlused

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Raul Must
Raul Must Foto: Margus Ansu

Laupäev


Raul Must, sulgpalli üksikmäng, 1. ring. Przemyslaw Wacha – Raul Must, 05.05. (ETV)
«Paberi peal on  poolakas soosik, kuna ta on maailma edetabelis 13. kohal, mina aga 74. real. Aga ise loen ennast favoriidiks.»


Kati Tolmoff, sulgpalli üksikmäng, 1. ring. Chloe Magee – Kati Tolmoff 13.50. (ETV)
«Pean ennast soosikuks. Lähen kohtumist kindlalt võitma, loodan, et tuleb ära. Ega ma ennast nii halvaks ka pea, et kaotama läheksin.»


Rein Taaramäe ja Tanel Kangert, jalgrattasõit, meeste grupisõit, 05.55–12.35. (ETV)
Tanel Kangert: «Kuni 200 kilomeetriga ei oleks probleemi, kuid sellisel distantsil jääb täna veel vastupidavusest puudu.»

Rein Taaramäe: «Võtan plaani kindlasti lõpetada,» teatas Taaramäe. «Võimatu ei ole ka 20 hulka sõitmine.»


Jüri Jaanson ja Tõnu Endrekson, sõudmise paarisaeruline kahepaat, teine eelsõit 12.10 (ETV, otselülitused jalgrattasõidust).

Jüri Jaanson: «Olen kindel, et teeme siin head sõidud. Oleme selleks valmis.»
Tõnu Endrekson: «Ma ei oska öelda, kas oleme praegu elu parimas vormis. Enesetunne on küll hea.»


Andrei Jämsä, meeste paarisaeruline ühepaat, teine eelsõit 10.00 (otselülitused jalgrattasõidust).
Andrei Jämsä: «Lähen ja sõidan nii, et pärast ei peaks kahetsema, et midagi varuks jätsin. B-finaali ehk esitosinasse tahaks ikka saada, A-finaal on vist palju tahta. Aga miks mitte võtta eesmärgiks tõusta eelmise olümpia üheksandast kohast vähemalt ühe pulga võrra kõrgemale?»


Triin Aljand, Martti Aljand, Anna-Liisa Põld, Vladimir Sidorkin, ujumine.
Triin Aljand, 100 meetri liblikujumine,
eelujumine 14.00.
Anna-Liisa Põld, 400 meetri kompleksujumine,
eel­ujumine 14.48.
Martti Aljand, 100 meetri rinnuliujumine,
eelujumine 15.32.
Triin Aljand: «Enesetunne on hea. Ajavahe ning kliimaga kohanesime juba Singapuri laagris. Tahan siin Eesti rekordid püstitada.»


Pühapäev

Vladimir Sidorkin, 200 meetri vabaltujumine 13.54.


Kaia Kanepi ja Maret Ani, tennise paarismängu turniiri esimene ring.
Kaia Kanepi: «Loos võinuks olla parem, aga samas ka kordades kehvem. Ma ei mõtle, et olen (Flavia – toim) Pennettale juba kaks-kolm korda kaotanud. Iga päev ja iga mäng on erinevad, kõike võib juhtuda.»


Kristjan Kais ja Rivo Vesik, rannavõrkpalli alagrupi avakohtumine, Pablo Herrera ja Raul Mesa – Kristjan Kais–Rivo Vesik 17.00 (ETV)
Kristjan Kais: «Rivo läheb iga päevaga paremaks. Loodan, et mängime turniiril piisavalt kaua, et tema jalg jõuab lõpuks paraneda,» sõnas Kristjan Kais.
Treener Aivar Simsoni arvates peaks hispaanlased hoolealustele sobima. «Omavahelistes mängudes oleme vist ühe võiduga plussis,» teadis ta.


Nikolai Novosjolov,
meeste epee esimene ring, 05.00 Nikolai Novosjolov – Ahmed Nabil.
«Usun, et tema vastu on hea alustada,» arvas Novos­jolov.


Paarisaeruline neljapaat (Allar Raja, Igor Kuzmin, Vladimir Latin, Kaspar Taimsoo), eelsõit 11.50 (ETV, otselülitused jalgrattasõidult).
Peatreener Matti Killing: «Kui nüüd meestel mõistus õige koha peale jääks, siis võivad nad vastastele korraliku lahingu anda. Kohati tahavad poisid endast viimase välja anda ja siis kaob soorituse üle kontroll ära. Viimastel treeningutel oleme just seda viga välja juurinud.»


Grete Treier, naiste jalgratta grupisõit, 08.55 (ETV)
Grete Treier: «Iga paugutamisega ma kaasa minema ei hakka, kuid kindlasti hoian võistluse käigus silma peal nendel sõitjatel, kes viimasel ajal hästi esinenud,» märkis Treier.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles