Jalgpallimaailm kardab sir Alex Fergusoni uut raamatut

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sir Alex Ferguson esitleb oma uut raamatut.
Sir Alex Ferguson esitleb oma uut raamatut. Foto: SCANPIX

Täna ilmub Manchester Unitedi jalgpalliklubi endise peatreeneri sir Alex Fergusoni uus raamat. Tema endine kolleeg Arsene Wenger viskas juba nalja, et terve jalgpallimaailm on raamatu pärast närvis, kuna kõik tahavad teada, mida Ferguson neist arvab.

Fergusoni eelmine raamat ilmus 1999. aastal ja uus raamat keskendubki tema treenerikarjääri edasisele osale. Seega tulevad vaatluse alla tema karjääri viimased 14 aastat, kirjutab The Telegraph.

Londoni Arsenali juhendaja Wenger on raamatus üks keskseid isikuid, kuna Arsenal on olnud ManU üks vihasemaid konkurente. Lisaks peaks raamat tooma selgust paljudesse asjadesse. Nii loodetakse, et Ferguson avaldab täpsemaid põhjuseid, miks lahkusid klubist nii David Beckham, Cristiano Ronaldo, Jaap Stam ja Ruud van Nistelrooy. Lisaks lahatakse ka Fergusoni ning Wayne Rooney suhteid.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles