Esimesed ebakõlad: Robben eiras väljakul Guardiola käsku

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pep Guardiola (vasakul) vestlemas Arjen Robbeniga.
Pep Guardiola (vasakul) vestlemas Arjen Robbeniga. Foto: SCANPIX

Müncheni Bayerni jalgpalliklubi on Pep Guardiola juhendamisel alustanud tänavust hoaoega suurepäraselt, viimati jäi Bayerni teele Tšehhi tiimi Viktoria Plzeň, kes purustati Meistrite liigas koguni 5:0.

Bayerni võitu tumestas vaid üks asjaolu  - Arjen Robbeni jonnimine. Bayern asus kohtumist 25. minutil juhtima, kui penalti realiseeris Franck Ribery. Too olukord oligi Guardiolale vastumeelne, kuna peatreener soovis, et penaltit lööks Robben, kirjutab Eurosport.

Robben oli Guardiola peale pahane, kuna peatreener ei lubanud tal nädalavahetuse liigamängus Mainz’i vastu lüüa karistuslööki. Robben võttis toona juba palli enda kätte ja soovis karistuslööki lüüa, kuid Guardiola leidis, et lööjaks peaks olema Thomas Müller.

Nüüd tahtis Guardiola oma tegu heastada ja nii ta soovis, et Robben lööks tšehhide vastu penaltit. Nii pakkuski Ribery Robbenile mänguvahendit ning ka Guardiola karjus vahetusmängijate juurest: «Arjen, Arjen!». Siiski jäi Robben endale kindlaks ja eiras Guardiola käsku.

«Mulle meeldib, kui mängijatel on iseloomu ja nad võtavad palli kätte ja tahavad penaltit lüüa,» sõnas Guardiola. «Ma tahtsin, et Arjen lööks selle penalti.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles