Beckham avaldas oma imeliste karistuslöökide kohta üllatava saladuse

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
David Beckham karistuslööki soorimatas.
David Beckham karistuslööki soorimatas. Foto: SCANPIX

Inglismaa jalgpallilegend David Beckham oli mängijakarjääri ajal tuntud oma imeliste karistuslöökide poolest. Nüüd tunnistas Beckham, et löögioskust harjutas ta noorena oma õe toas viimase mängukarude peal.

Beckhami 2001. aastal sooritatud karistuslöök Kreeka koondise vastu, mis kindlustas Inglismaale pääsme 2002. aasta MMile, on mehe üks legendaarsemaid hetki ja seda meenutatakse siiamaani hea sõnaga, kirjutab Sportsmail.

«Võib olla harjutasin ma karistuslööke 10 000, võib olla isegi 100 000 korda. Ma läksin väiksena parki ja harjutasin seal lööke,» meenutas Beckham, kes lisas, et harjutamine jätkus ka kodus.

«Ma võisin ka kodus harjutada, kuid mul ei lubatud toas palli lüüa. Seega harjutasin lööke õe mängukarude peal,» avaldas Beckham. «Minu ema leidis, et see oli naljakas, kuna see näitas, et ma armastan väga jalgpalli. Mul ei saanud sellest küllalt.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles