Anier ja Motherwell said karikamängus valusa kaotuse

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Henri Anier.
Henri Anier. Foto: SCANPIX

Jalgpallur Henri Anieri koduklubi Motherwell sai Šotimaa liigakarika veerandfinaalis olenemata enamuses mängimisest valusa 0:2 kaotuse Aberdeeni käest.

Viimases liigakohtumises pingile jäetud eestlane usaldati tänases kohtumises taas algkoosseisu ning napilt enne pooltunni möödumist oli Anieril ka kerge võimalus skoorimiseks, aga liigne viivitamine lõpetas selle olukorra, vahendab Soccernet.ee.

Ka hiljem pakkus Anier veel kõneainet - Eesti koondislane kukutati vastase kastis endise Motherwelli mehe Mark Reynoldsi poolt, aga kohtuniku vile vaikis ning penaltit sellest olukorrast ei määratud.

68. minutil vahetati korraliku tööpäeva teinud eestlane pingile puhkama ning veerand tundi hiljem oli täpne hoops Aberdeen, kui Andrew Considine'i tabamus viis alates 14. minutist vähemuses mänginud külalised 1:0 juhtima. Meeleheitlikult viigiväravat otsinud Motherwell sai 92. minutil aga järjekordse külma duši osaliseks, kui kodupubliku meelehärmiks lõi Aberdeen oma teise värava ja põrmustas eestlase koduklubi unistused lõplikult.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles