Lotus sai Räikköneniga võistlemise osas siiski kokkuleppele

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkönen peaks homme saabuma Abu Dhabisse.
Kimi Räikkönen peaks homme saabuma Abu Dhabisse. Foto: SCANPIX

Vormel-1 tiimide piloodid andsid täna Abu Dhabis pressikonverentse ja jagasid mõtteid nädalavahetusel toimuva MM-etapi eel. Üllatuslikult ei olnud kohal aga Lotuse meeskonna esinumbrit Kimi Räikköneni, kes India GP-l sattus tiimiga sõnasõtta. Praeguseks on Lotus aga teatanud, et soomlane peaks homme siiski Abu Dhabisse saabuma.

«Võime kinnitada, et ta saabub homme,» vahendab Iltalehti Lotuse pressiesindaja Andy Stobarti sõnu.

Kui Räikkönen esmalt võistluspaika ei saabunud, siis hakkasid ringlema kuulujutud, et võib olla ei istugi soomlane tänavu enam Lotuse rooli. Põhjuseks oleks siis olnud Räikköneni ja tiimi viimase aja halvad suhted.

Daily Mail kirjutab, et Lotuse meeskonna kõrged ametiisikud ja soomlase leer pidasid täna viimase minuti rahukõnelusi ja lõpuks jõuti otsusele, et Räikkönen võtab siiski ette teekonna Abu Dhabisse. Praeguste andmete kohaselt kaalus Räikkönen isegi Abu Dhabi etapist loobumist.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles