Ühisliiga oktoobrikuu parim mängija on Pirgit Püü

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pirgit Püü.
Pirgit Püü. Foto: Siim Semiskar

Nordea ühisliiga oktoobri parimaks mängijaks valiti KK Tallinna Ülikooli tagamängija Pirgit Püü. Kuu parima valimisel annavad hääle kõikide naiskondade peatreenerid nii Eestist kui Lätist, kusjuures oma naiskonna mängijate poolt hääletada ei saa.

«Olen palju vaeva näinud, et head vormi saavutada. Selles mõttes on minu jaoks hooaeg väga hästi alanud. Edasi peab samuti kõvasti tööd tegema, et sama joont hoida,» kommenteeris Püü.

25-aastane Püü tegi oma naiskonna ridades oktoobris kaasa kõigis neljas kohtumises, millest kaks võideti ja kaks kaotati. «Meil on suhteliselt uus koosseis, õpime alles üksteist tundma ja koos mängima. Eesmärk on aga kõigil ühine, jõuda Nordea ühisliiga Final 6 turniirile,» lisas naiskonna kapten Püü.

Püü tõi nendes mängudes kesmiselt 21,5 punkti. Parima esituse tegi ta 72:58 võidumängus Läti Ülikooli naiskonna vastu, kui viskas 28 punkti, sai kätte 8 lauapalli ning andis 5 korvisöötu ja tema efektiivsuse näitaja oli 31.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles