Madridi Real oli Kanguri koduklubist suurelt üle

Mariel Gregor
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali ja Milano Olimpia kohtumine.
Madridi Reali ja Milano Olimpia kohtumine. Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliiga B-alagrupis teenis kindla võidu Madridi Real, saades Kristjan Kanguri koduklubist Milano Olimpiast jagu 93:74.

Nikola Mirotic tõi võitjatele 19 silma, Rudy Fernandez lisas 16 ja Felipe Reyes 14 punkti ja 9 lauapalli. Kaotajate kasuks viskas Keith Langford 17 punkti ja andis 6 korvisöötu. Madridil on liidrina kirjas täisedu kolm võitu, Milano on võitnud ühe ja kaotanud kaks mängu.

Tel Avivi Maccabi alistas D-alagrupi kohtumises võõrsil Krasnodari Lokomotiiv-Kubani meeskonna 73:58. Mõlemal meeskonnal on nüüd kirjas kaks võitu ja üks kaotus nagu ka Vitoria Laboral Kutxal. Joe Ingles ja Ricki Hickman tõid võitjatele kumbki 14 punkti, Ingles sai kätte ka 10 lauapall, Hickman lisas 6 korvisöötu. Kaotajate resultatiivseim oli 13 punkti ja 5 sööduga Mantas Kalnietis.

C-alagrupis kaotas Siena Montepaschi Zielona Gora Stelmetile 65:73. B-grupis alistas Bambergi Brose Baskets Anadolu Efesi 88:86 ning D-grupis Ateena Panathinaikose ja Crvena Zvezda Telekomi vahelise mängu võitis lisaajal Panathinaikos 90:86

Vaata tabeliseise!

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles