Lindpere tulevikust: Chicagost lahkusid paljud

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Joel Lindpere (paremal).
Joel Lindpere (paremal). Foto: AFP/SCANPIX

Eesti jalgpallikoondise poolkaitsja vastas Twinsocceri’is lugejate küsimustele ning märkis, et ta ei oska tuleva aasta kohta veel midagi kindlalt öelda. Hiljuti kritiseeris Lindpere Big Apple Soccer veergudel Chicago Fire’i peatreenerit Frank Klopast ja leidis, et ta oleks pidanud lõppenud hooajal rohkem mänguaega teenima. Kas sellega lõppes ka Lindpere karjäär Fire’i ridades?

«Chicagost lahkusid paljud, aga mul veel leping kestab aasta lõpuni, eks aeg näitab,» märkis Lindpere võimaliku Chicagost lahkumise kohta.

Samas tunnistas poolkaitsja, et tal on kindlasti soov veel paar head aastat tipptasemel kaasa lüüa. «Tahaksin 2-3 aastat veel ikka mängida! Pinki nühkida jõuan kunagi igal pool,» täpsustas Lindpere.

Kas Lindpere plaanib kunagi mängida ka Eesti liigas või proovida kätt treenerina? «See sõltub sellest hetkest, kui tõesti välismaal kõik on, aga miks mitte, kui tahtmist on tulevikus! Mõelnud olen küll sellele,» vastas poolkaitsja.

Loe tervet intervjuud.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles