Lotusega tülis Räikkönen külastas Ferrari peakorterit

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kimi Räikkonen.
Kimi Räikkonen. Foto: SCANPIX

Septembris Ferrari vormel-1 tiimiga kahe aasta pikkuse lepingu sõlminud soomlane Kimi Räikkönen külastas nüüd esmakordselt pärast 2009. aastat ka Maranellos Ferrari peakorterit.

Viimasel ajal oma praeguse tööandja Lotusega tülis oleva Räikköneni käimasoleva hooaja lõpp on pakkunud palju spekulatsioone. Seejuures on räägitud ka võimalusest, et soomlane tänavu enam Lotuse rooli ei istu ja mees võib kahel järelejäänud etapil keerata hoopis Sauberi rooli. Samal ajal käib Räikkönenil juba ka töö järgmise hooaja suunas.

Aastatel 2007 kuni 2009 Ferrari ridades sõitnud Räikkönen käis Ferrari peakorteris, et anda tiimile enda järgmise aasta masina jaoks vajalikud andmed. Vajalike mõõtmiste tulemuste järel pannakse paika ka soomlase järgmise aasta masina iste, kirjutab BBC Sport.

Mõõtmiste tulemustel selgus, et Räikkönen ja samuti tuleval aastal Ferraris sõitev Fernando Alonso on küllaltki sarnaste füüsiliste näitajatega. Lisaks kohtus Räikkönen Maranellos ka Ferrari tiimi bossi Stefano Domenicaliga.  

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles