Varrak: vajasime rohkem kehva võitu, kui ilusat kaotust

Peep Pahv
, sporditoimetuse juhataja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak.
Kalev/Cramo peatreener Alar Varrak. Foto: Peeter Langovits

Kalev/Cramo korvpallimeeskonna peatreeneri Alar Varraku sõnul oli koduses meistriliigas Tartu Rocki üle saadud 78:75 võit meeskonnale väga oluline. «Arvestades meie viimase aja üldpilti, vajasime rohkem kasvõi kehvapoolset võitu, kui ilusa mänguga kaotust,» lausus ta.

Eesti kahe parima klubi heitluse esimene poolaeg kuulus koduväljakul pallinud Rockile, kuid teisel poolajal surus Kalev ikkagi oma tahtmise peale. «Esimesed 20 minutit polnud meie mängus sellist särtsu ja agressiivsust, nagu oleme viimasel ajal näidanud, kuid viimased 20 minutit korvasid selle täielikult,» rääkis Varrak.

Rocki peatreeneri Gert Kullamäe hinnangul peitub meeskonna viimaste kohtumiste kaotuste võti viimases veerandajas. «Viimase 10 minutiga laseme endale visata liiga palju punkte. Ilmselt ei kesta me füüsiliselt mängu lõpuni ja selleks on oma objektiivsed põhjused – mitmete mängijate vigastused ja osade meeste ebaproportsionaalselt suur mänguaeg,» rääkis ta. «Treenime ettevaatlikult, et vigastustega kimpus olevad mehed ei teeks endale liiga. Meil on praegu käsil üliraske periood.»

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles