Pohlak: kui Bernhardt Kalevis jätkab, siis ükski mängija seda ei tee

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Aivar Pohlak
Aivar Pohlak Foto: Priit Simson

Eesti Jalgpalli Liidu president Aivar Pohlak lausus soccernet.ee portaalile antud intervjuus, et lõppenud hooajal erinevate probleemide küüsi sattunud ja saneerimise alla läinud Tallinna Kalevi meeskond jätkab kindlasti järgmisel hooajal Eesti meistriliigas, küll aga ei juhenda meeskonda ülisuure tõenäosusega enam senine peatreener Frank Bernhardt.

«Teades ka konflikte treeneri ja mängijate vahel, siis ma arvan, et kui Frank jätkab, siis ükski mängija ei jätka. Et see olukord on seal ikkagi väga-väga halb ja juba suvest saadik soovisid mängijad tema väljavahetamist,» lausus Pohlak.

Kalevi tulevik on aga märksa helgem. «Klubi valmistub praegu ikkagi järgmiseks hooajaks – selge ülesanne on meistriliiga meeskond komplekteerida ja korralik amatöörmeeskond välja panna,» lisas Pohlak. Peagi peaks jõudma saneerimisprotsess lõpusirgele ning klubi juhatus taas «omadest» koosnema. «Jalgpalliliit igapäevase juhtimisega ei tegele. Tegelikult ka juba esimese saneerimise etapi lõpptulemusel peaks lähinädalatel Tõnu Sirel Kalevi juhatuse liikme kohalt olema välja vahetatud, siis juba Kalevi klubi enda inimese vastu,» sõnas Pohlak.

Mida arvab Pohlak Narva Transi rahalisest seisust, kust Kalev endale uueks hooajaks mängijad leiab ning milline olukord valitseb Esiliigas, loe täispikast intervjuust SIIT.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles