Kas 52 miljonit naela hoiab Rooney Manchester Unitedis?

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Wayne Rooney.
Wayne Rooney. Foto: SCANPIX

Manchester Unitedi ja Inglismaa jalgpallikoondise ründaja Wayne Rooney soovis läinud suvel koduklubi vahetada, kuid Unitedi uus peatreener David Moyes keeldus teda müümast. Nüüd plaanib Manchesteri suurklubi mehele pakkuda uut lepingut, mis hoiaks Rooney oma praeguse koduklubi juures 2018. aastani.

The Sun avaldab tänasel tagaküljel, et Rooney teeniks järgmisel neljal aastal 250 000 naela nädalas, mis kokku teeks 52 miljonit. Unitedi kindel soov on Rooneyga võimalikult kiiresti uue lepinguni jõuda, sest ründajast on huvitatud mitmed rivaalid, nende hulgas Londoni Chelsea.

Suvel tegi Chelsea Rooney eest kaks pakkumist, kuid United lükkas mõlemad tagasi. Jaanuaris on oodata Londoni klubi uut käiku.

Rooney on selle hooaja alguses teinud silmapaistvaid esitusi ning tõusnud tippvormi. «Olen alati öelnud, et ma tahan lihtsalt jalgpalli mängida. Tunnen, et olen seda hooaega alustanud hästi. Olen löönud mõne värava ja loonud meeskonnakaaslastele võimalusi. Naudin seda,» ütles Rooney.

Hetkeseisuga lõppeb Rooney leping Unitediga järgmise hooaja lõpus.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles