Pohlak: koondise peatreeneri osas teeme otsuse nädala jooksul

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Pehrsson.
Magnus Pehrsson. Foto: SCANPIX

Eesti-Aserbaidžaani jalgpallikoondiste mängu oli vaatamas ka rootslasest treener Magnus Pehrsson, kelles Eesti Jalgpalli Liit näeb ühte kandidaati koondise peatreeneri kohale. Varem on rootslane juhendanud Taanis Aalborgi ja viimati Rootsi kõrgliigameeskonda Djurgårdenit.

Alaliidu president Aivar Pohlak ei hakanud salgama, et rootslane on EJLi huviorbiidis. «Oleme varemgi öelnud, et tahaksime leida võimalusel mõne sobiva kandidaadi välismaalt. Oleksime vilets jalgpalliliidu juhatus, kui meil poleks alternatiive,» lausus Pohlak.

Samas märkis ta, et Pehrssoni suguseid kandidaate on olnud varemgi. «Siin tribüünil on olnud väga palju mehi kohal. Aga Tarmo Rüütliga on meil kokku lepitud nii, et 21. novembril istume maha ja orienteeruvalt selleks kuupäevaks peab meil olema pilt ees, kas jätkame temaga. Kolm päeva pärast seda on pidulik jalgpallihooaja lõpetamine ja tahame, et selleks ajaks oleks seis selge.»

Poolkaitsja Konstantin Vassiljev andis mängu järel väga selgelt mõista, et koondislaste soov on Rüütliga jätkata. «Üle pika aja oli üks hea mäng ja see näitas, et koondises on kõik korras. See on ka üldisem hinnang seisule,» lausus Vassiljev.

«Õige, et peame samal teel jätkama. Ja on normaalne, et suhtleme ka mängijatega. Aga treeneri palkamine on juhatuse pädevuses – meie peame vastutama,» sõnas seepeale Pohlak.

Pohlak lisas ka, et 30. detsembriks plaanitud maavõistlust Katalooniaga ei toimu. «Sain äsja sõnumi, et nad kohtuvad hoopis Roheneemesaartega. Asendusmängu me ei otsi,» lausus Pohlak.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles