Tallinna Ülikool sai kirja võidu, Audentese naiskond kaotas Cesisele

Kadi Parts
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tallinna Ülikooli naiskond.
Tallinna Ülikooli naiskond. Foto: basket.ee/Argo Luigas

Nordea ühisliigas peeti täna kaks kohtumist, milles sai võidu kirja Tallinna Ülikool ning kaotuskibedust pidi maitsma Audentese SG/Noortekoondis.

Tallinna Ülikooli naiskond sai kodusaalis 83:37 võidu Kolibri/47 vsk üle. Pirgit Püü ja Oksana Miil viskasid võitjate poolel kumbki 19 punkti, Püü andis lisaks 5 ja Miil 6 korvisöötu. 16 silma ja 13 lauapalli jäi Kerttu Jallai arvele. Lätlannade resultatiivseimana kogus Beate Markane 13 punkti. Tallinna Ülikool on seni võitnud neli ja kaotanud kolm kohtumist, mis annab liigatabelis neljanda positsiooni.

Samal ajal võõrustas Audentese SG/Noortekoondis möödunud hooaja ühisliiga meisternaiskonda SK Cesist ja pidi vastu võtma 57:83 kaotuse. Cesise suurimad punktitoojad olid Kristine Silaraja ja Zane Jakobsone 19 punktiga. Trine Kasemägi tõi Audentese poolel 16 punkti ja võttis 7 lauapalli, Jane Svilberg lisas 15 silma. Audentese SG/Noortekoondisel on liigas kirjas kuus võitu ja kaks kaotus ja hetkel ollakse teisel kohal.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles