Staare kokku kuhjanud Nets ei saa NBAs jätkuvalt mängu käima

Kristjan Jaak Kangur
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Netsi staaridel eesotsas Kevin Garnettiga on hooaja kehva alguse järel kõvasti mõtteainet.
Netsi staaridel eesotsas Kevin Garnettiga on hooaja kehva alguse järel kõvasti mõtteainet. Foto: SCANPIX

Korvpalliliigas NBA sai läinud ööl järjekordse kaotuse Brooklyn Nets, kes tõi kahe hooaja vahel meeskonda mitu nimekat mängijat.

Kevin Garnetti ja Paul Pierce'i Bostonist Brooklynisse meelitanud Nets on seni peetud kümnest mängust kaotanud seitse, viimati jäädi kodus 98:108 alla Portland Trail Blazersile. Portland on seevastu võitnud järjest viimased seitse mängu ning hoiab läänekonverentsis teist kohta. Võitjatele tõi LaMarcus Aldridge 27 punkti, Wesley Matthews lisas 24 silma. Netsi parim oli 23 punktiga Shaun Livingston.

Kodupubliku vilekoori saatel väljakult lahkunud Netsi kimbutab samas ka ebaõnn seoses vigastustega - läbi valu mängivad praegu nii Pierce, Garnett kui ka Jason Terry. Garnett alustas mängu hästi, tabades platsilt viis esimest viset, kuid järgmisest 13 katsest läks pall läbi korvirõnga vaid kahel korral. Seljavalude tõttu ei saanud kaasa teha veel üks nimekas suvine täiendus Andrei Kirilenko, mängust jäid trauma tõttu kõrvale ka Deron Williams ja Brook Lopez.

Heasse hoogu on sattunud Chicago Bulls, kes alistas 86:81 Charlotte Bobcatsi ja võttis viienda järjestikuse võidu, hoides idakonveretsis kolmandat kohta. Bullsi resultatiivseim oli 21 punktiga Luol Deng, Carlos Boozer viskas 12 punkti ja võttis 17 lauapalli. Bobcatsile tõi Jeff Taylor 20 punkti.

Oklahoma City Thunder alistas haaravas mängus 115:113 Denver Nuggetsi, võidu tõid kodumeeskonnale Derek Fisheri kaks tabavat vabaviset 3,5 sekundit enne mängu lõppu. Heas hoos oli Oklahoma staarideduo - Kevin Durant tõi 38 punkti ning Russell Westbrook ei jäänud kaugele kolmikduublist, visates 30 punkti, võttes 12 lauapalli ja andes 7 korvisöötu. Nuggetsile tõi Ty Lawson 29 punkti.

Tulemused:

Brooklyn Nets - Portland Trail Blazers 98:108

Chicago Bulls - Charlotte Bobcats 86:81

Oklahoma City Thunder - Denver Nuggets 115:113

Dallas Mavericks - Philadelphia 76ers 97:94

Utah Jazz - Golden State Warriors 87:98

Los Angeles Clippers - Memphis Grizzlies 102:106

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles