Hundilt ja Bengalsilt sugeda saanud meeskond pääses napilt lennukatasroofist

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Cleveland Brownsi mehed kaotasid pühapäeval kindlalt Cincinnati Bengalsile, kuid raskeim katsumus seisis neil ees kojulennul. Kõik lõppes siiski õnnelikult
Cleveland Brownsi mehed kaotasid pühapäeval kindlalt Cincinnati Bengalsile, kuid raskeim katsumus seisis neil ees kojulennul. Kõik lõppes siiski õnnelikult Foto: SCANPIX

Pühapäeval ameerika jalgpalli profiliigas NFL Margus Hundilt ja Cincinnati Bengalsilt kaotuse saanud Cleveland Brownsi meeskonna kojulend osutus raskete ilmastikuolude tõttu lausa eluohtlikuks.

Ülitugeva vihmasaju ja tormituule tõttu kaalus Brownsi meeskond lennuki asemel ka bussisõitu, kuid neile kinnitati, et lennureis saab olema turvaline. «See oli hirmus,» ütles Brownsi mängumees Jason Pinkston. «See oli tõeliselt ohtlik, ilm oli väga halb.»

Lennukil tekkisid maandumisel probleemid ning Pinkstoni sõnul oli masina vasak tiib väga lähedal kokkupõrkele maaga. «Ausalt öeldes oli meil õnne, et ellu jäime. Maandimise ajal oli lennukis kuulda karjumist. Mina istusin kohe vasaku tiiva juures ja karjusin samuti,» kirjeldas ta olukorda.

Kaitsja Billy Winn kiitis pilooti: «Vannun, et tiib oli maapinnale väga lähedal. Viimasel hetkel enne maandumist oli lennukis haudvaikus. Meil oli suurepärane piloot. Olgu ta õnnistatud, et meid ohutult koju tõi.»

Cleveland Brownsi meeskond oli vahetult enne õnnelikku lendu saanud 20:41 kaotuse Margus Hundi koduklubilt Cincinnati Bengals.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles