Video: Zlatan surus ego maha ja aplodeeris Ronaldole

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Zlatan Ibrahimovic tunnustas Cristiano Ronaldot
Zlatan Ibrahimovic tunnustas Cristiano Ronaldot Foto: Youtube

Eilses jalgpallimaailma suurmängus Rootsi ja Portugali vahel läksid omavahel vastamisi kaks jalgpalligeeniust – Zlatan Ibrahimovic ja Cristiano Ronaldo. Viimane võttis 3:2 võidu.

Mõlemad mehed on tuntud suurte egoistidene ning teiste jalgpallurite tunnustamine ei kuulu nende igapäevasesse kõnepruuki. Erilise eneseimetlejana on tuntud Ibrahimovic, kelle sõnul ei ole nüüd enam mõtet enam jalgpalli MMi vaadatagi, kuna tema sinna mängima ei pääsenud.

Mängu ajal aga mõistis isegi Zlatan, et Ronaldo tegi fantastilise mängu ning pärast portugallase 2:2 viigiväravat püüdis kaameramees kaadrisse Ibrahimovici, kes konkurendile tunnustavalt plaksutas.

Kahe mängu kokkuvõttes lõi Ronaldo neli väravat Ibrahimovici kahe vastu. Teiste meeste tööks jäi oma staaridele sööte jagada ja meistrite tööd jälgida. MMil kahjuks jalgpallisõbrad Ibrahimovici filigraanseid sooritusi enam näha ei saa. Rootslane vihjas, et järgmise MMi ajal ta enam koondises ei pruugi mängida.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles