Riigikogu jalgpalli toetusrühm: MM peab jõudma inimesteni

Kaarel Täll
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Eesti teleekraanile jalgpalli MM ei pruugi jõuda. Cristiano Ronaldo ja teiste staaride jälgimiseks peab leidma uusi mooduseid.
Eesti teleekraanile jalgpalli MM ei pruugi jõuda. Cristiano Ronaldo ja teiste staaride jälgimiseks peab leidma uusi mooduseid. Foto: SCANPIX

Riigikogu Eesti jalgpalli toetusrühma esimees Deniss Boroditš ja aseesimees Lauri Laasi leiavad, et valitsus peab otsima võimaluse, kuidas tuua jalgpalli MM Eesti teleekraanidele.

«Jalgpalli suurvõistlused köidavad sadu miljoneid televaatajaid üle maailma ning on spordisõpradele alati väga oodatud sündmuseks,» rõhutavad Riigikogu jalgpalli toetusrühma juhid, «sellistest võistlustest saadavatest emotsioonidest innustuvad paljud noored ning see toob inimesi spordile lähemale. Ennustatavad 200 000 vaatajat on piisavalt väärikas auditoorium, kelle pärast tuleb lahenduse leidmiseks pingutada.»

Boroditš ja Laasi märgivad, et peaministri avaldus jalgpalli MM-i ülekannete vajalikkuse osas annab lootust, et Rahvusringhäälingule siiski leitakse lisaraha. «Nii nagu mitmed mainekad spordiajakirjanikud on juba kirjutanud – kui Eestis seda suurvõistlust vaadata ei saa, elame juba täiesti perifeerias.»

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles