Madridi Real näitab Euroopas konkurente halvas valguses

Madis Kalvet
, spordireporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Madridi Reali resultatiivseimaks mängijaks on Euroliigas seni olnud Nikola Mirotic, kes on keskmiselt visanud 14,2 punkti. Seejuures on suurepärane ka tema visketabavus (2p 73,1%, 3p 66,7%, vv 89,5%).
Madridi Reali resultatiivseimaks mängijaks on Euroliigas seni olnud Nikola Mirotic, kes on keskmiselt visanud 14,2 punkti. Seejuures on suurepärane ka tema visketabavus (2p 73,1%, 3p 66,7%, vv 89,5%). Foto: SCANPIX

Korvpalli Euroliigas on tänavu suurepärases hoos Madridi Real, kes eile näitas B-alagrupis koha kätte Siim-Sander Vene tööandjale Kaunase Žalgirisele. Kui eile teenis Real koduplatsil 95:67 võidu, siis hooaja avamängus oli samade meeskondade vahelises duellis Madridi klubi ülekaal 83:63.

Nagu senine hooaja käik on näidanud, siis Euroliiga B-alagrupis ei ole keegi suutnud Realile ohtlikuks saada ja kõige ilmekamaks näiteks on siinkohal B-alagrupi tabeliseis.

Kui Real on B-alagrupis võitnud kõik kuus kohtumist, siis nende korvide vahe on koguni +172. Ülejäänud viie alagrupiliikme korvide vahe on aga negatiivne (Milano -3, Anadolu Efes -11, Žalgiris -32, Brose Baskets -59, Strasbourg -67).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles